Spelen met verhalen
Maandag, 25 Maart 2019, 19:30 - 21:30

Spelen met Verhalen Nog 1 keer dan. Mocht u het vorige jaren gemist hebben dan kunt u alsnog meedoen. Was u er vorig jaar al bij dan krijgt u weer nieuwe inspiratie. 

Drie avonden spelen we met verhalen uit verschillende tradities. We gebruiken verschillende werkvormen om het verhaal te lezen, op ons in te laten werken, de personages uit te spelen en de verbinding met ons eigen verhaal onder de loep te nemen. Het spelen van verhalen is een manier om anders met Bijbelverhalen, mythes, sagen ed. om te gaan. Er een andere blik op te werpen en te ontdekken wat oude verhalen anno 2019 ons nog te zeggen hebben. 

Schrijft u zich in voor deze avonden dan is het de bedoeling dat u alle 3 avonden aanwezig bent om de continuïteit in de groep en het spel te waarborgen. Voor iedereen die het leuk vindt om zich in te leven in personages en durft te verbeelden wat ooit lang geleden is verwoord. De groep start bij minimaal 8 personen (max. 14) 

Loes van Laar is docent communicatie aan een ROC. Daarnaast geeft zij colleges aan de opleiding voor vrijzinnige theologie (Instituut OVP) 

Maandagavonden van 19.30 - 21.30 uur: 18 maart , 25 maart,1 april 

Entree: 3 avonden € 10,- te voldoen op de eerste avond 

Locatie Ericakerk