Viering met mw. Loes van Laar
Zondag, 02 December 2018, 19:30 - 21:30

Zingen met Guus van Wolde

Guus van Wolde laat je vrij zinnig zingen. Drie maandagavonden laat Guus ons bekende pop/musical liederen zingen. De inhoud van de liederen zit vol zingevingsvragen of antwoorden. Daarmee dus goed geschikt voor een vrijzinnige viering op 2 december waar Loes van Laar de liederen aan elkaar verbindt. Voor haar de kunst om “gewone” liederen van bekende artiesten te herkennen als vrijzinnige teksten en melodieën. 

Guus van Wolde, is een Bennekomse componist en singer-songwriter. Hij componeert muziek voor films, games en musicals, en breidt regelmatig zijn repertoire uit met zelfgeschreven liederen. 

Na zijn debuut op tv schreef hij verder aan diverse projecten. Zo schreef hij de muziek voor de musical Julia's Hoop, die door Stichting Tekstpierement werd beloond met een aanmoedigingsprijs, en werkte hij samen met onder anderen Tony Neef, Paul van Ewijk en Hein Gerrits. In 2014 werkte Van Wolde mee aan de voorstelling The Rozettes, waarin Frank Sanders na 17 jaar zijn comeback in het theater maakte. 

Hij is regelmatig de pianist tijdens vieringen waarin Loes van Laar voorgaat. 

Guus heeft al enkele jaren een succesvolle theaterschool voor kinderen. https://www.guustheaterschool.nl 


Het is van belang dat u “in principe” alle zangavonden en de uitvoering aanwezig kunt zijn om de continuïteit van het koor te waarborgen.

Repetitiedata:                   Maandagen: 12, 19 en 26 november 19.30 – 21.30 uur

Kosten deelnemers:           €15,= te voldoen op de eerste repetitieavond. (incl. muziekbladen).

Uitvoering:                         Zo 2 december, aanvang 10.30 uur

Locatie Ericakerk