Lid? Begunstiger? Of wandelaar?

U kunt bij ons om verschillende redenen lid worden. Eén reden is omdat u zich graag verbindt met een groep gelijkgestemden en u zich kunt vinden in ons gedachtengoed.

Maar u kunt ook lid zijn, omdat u het bestaan van een plek voor vrijzinnigen duurzaam wilt faciliteren.

Als lid ontvangt u 10 x per jaar het blad van de Stichting Zuid-West Veluwe waarin wij samenwerken met vrijzinnige geloofsgemeenschappen in onze regio. Hierin vindt u de programma’s van de komende maand in deze regio. Eenmaal per jaar, eind augustus, ontvangt u ons eigen programma boekje. Leden hebben recht op pastorale verzorging als u dat wenst. U heeft stemrecht bij vergaderingen. Naast het lidmaatschap van de vrijzinnige geloofsgemeenschap Ede bent u automatisch lid van de Vrijzinnigen Nederland te Amersfoort. U ontvangt 4x per jaar het blad Ruimte.

Voor begunstigers geldt bovenstaande ook maar zij hebben geen stemrecht bij ledenvergaderingen.

De richtlijn voor de bijdrage welke is gerelateerd aan het inkomen:
1% tot € 9.000,-- per jaar, daarna geleidelijk oplopend tot 2% bij € 27.500,-- of hoger.
De minimale contributie voor leden en begunstigers ziet er als volgt uit:
€ 225,-- voor individuele leden;
€ 275,-- voor echtparen;
€ 195,-- voor individuele begunstigers;
€ 250,-- voor echtparen begunstigers.
Onze gemeenschap is een z.g. ANBI-instelling. Daardoor is de bijdrage die u betaalt volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting!

Hoe word ik lid?

Als lid of begunstiger kunt u zich aanmelden bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandelaar

We zijn ook blij wanneer u als wandelaar regelmatig bij ons binnen wandelt en ons steunt met een bijdrage in de collecte tijdens een viering, of een goede bijdrage voor het bijwonen van een lezing.